Tipuri de bărbi în funcție de forma feței

Nu se poate nega faptul că bărbile sunt la modă, pentru că oriunde te uiți, vezi un bărbat cu barbă de orice fel, fie că este vorba de barba de trei zile, de barba de țap, de barba modernă de hipster sau de barba în stil country.

De aceea, ne vom uita la diferitele tipuri de barbă pe care le poți alege în funcție de forma feței tale, deoarece există stiluri de barbă care se potrivesc mai bine la unele persoane decât la altele

Prin forma pe care o dai bărbii, vei putea obține o față mai armonioasă, schimbând forma feței tale, deoarece îți permite să o lungești sau să o rotunjești în funcție de interesele tale.
De asemenea, îți poți folosi părul facial pentru a fi cel mai original în grupul tău de familie și prieteni, ieșind în evidență cu o formă neobișnuită sau extravagantă.

  • Ce stil de barbă ți se potrivește cel mai bine în funcție de forma feței tale?
  • Cele mai măgulitoare stiluri de barbă în 2021
  • Barba de hipster este încă la modă, indiferent de ce spun alții.!!!!!!
  • Cum să-ți tunzi barba în mod corect
  • Cum să crești o barbă pentru a deveni un bărbat cu barbă?
  • Barba mea are mâncărimi, ce pot face în legătură cu mâncărimea?
  • Alimente care promovează creșterea bărbii

Ce stil de barbă ți se potrivește cel mai bine în funcție de forma feței tale?

Haideți să vedem ce stil de barbă se potrivește cel mai bine formei feței dumneavoastră, deoarece, ca o completare estetică, vă va oferi un aspect specific.

Fețe alungite

Dacă fața ta este alungită sau foarte alungită, trebuie să fii foarte atent la tunsoarea bărbii pe care o porți pentru a obține o formă simetrică a feței.
Cel mai bun truc pe care îl poți folosi este să îl ții foarte scurt la bărbie și să lași perciunii mai largi, cu mult mai mult păr.

Fețe ovale

Dacă fața ta are o formă ovală, ar trebui să porți o barbă care să păstreze trăsăturile rotunjite, păstrând proporția între frunte, obraji și bărbie.
Toate tipurile de bărbi sunt potrivite pentru aceste fețe, de la bărbi de cioc până la bărbi nu prea mari.
Dacă vă decideți să o purtați și considerați că vă face fața prea rotundă, reduceți volumul perciunilor și lăsați zona bărbiei puțin mai lungă decât restul pentru a o echilibra.

Fețe rotunde

Cel mai bun stil de barbă pentru o față rotundă pentru a ajuta la ascunderea rotunjimii este o formă de barbă unghiulară, care dă mai multă lungime feței.
Deoarece obrajii sunt mai proeminenți pe aceste tipuri de fețe, trebuie să îndepărtați părul de pe obraji care definește forma și să îmbunătățiți lungimea și unghiul liniei maxilarului.

Fețe pătrate

Persoanele cu fața pătrată au o frunte mai lată decât de obicei și o bărbie foarte joasă, care nu iese în evidență.
Optând pentru un cioc cu mai mult păr în zona de mijloc a bărbiei și coborând părțile laterale, poți da feței tale un aspect mai stilizat.

Fețe triunghiulare

Fețele triunghiulare inversate au trăsături foarte pronunțate și o bărbie lungă. O barbă completă este, prin urmare, o opțiune excelentă, deoarece va ascunde asprimea acestor trăsături.
Este important să ai grijă de barbă și să o tunzi în mod regulat. De asemenea, puteți opta pentru o barbă foarte scurtă.

Față de diamant

Fața în formă de diamant este mai lată la nivelul obrajilor decât în partea superioară sau la bărbie, motiv pentru care poate fi confundată uneori cu fața triunghiulară sau pătrată.
Cea mai bună tunsoare de barbă pentru acest tip de față este barba de țap, precum cea popularizată de celebrul actor de la Hollywood Johny Deep.

Fețe cu o bărbie dublă

Dacă aveți o bărbie dublă, cel mai bine este să purtați o barbă completă care să acopere întreaga față, astfel încât să fie acoperită și bărbia dublă. De asemenea, dacă îi dai o formă angulară, va atrage atenția asupra feței tale și îți va ascunde bărbia dublă.

error: