Cum să tăiați barba

Pentru fețele lungi părul din barbă nu trebuie să fie lung în partea inferioară a maxilarului. Ideal ar fi sa cresti parul pe laterale si sa finisezi in zona barbiei. Oferă o formă ovală de la ureche la ureche, astfel încât forma foarte alungită a feței să se transforme într-o formă mai circulară și mai echilibrată.

Cum să îngrijești o barbă cu foarfece

Îngrijirea unei barbi cu foarfeca este o artă. Primul lucru pe care trebuie să-l știi este că nu ar trebui să fie tuns când este ud, iar motivul pentru care nu ar trebui este că s-ar putea să tai mai mult păr decât îți dorești, va fi suficient doar umezirea lui puțin.

De ce materiale ai nevoie pentru a-ți tunde barba?

Pentru a-ți tunde și tunde barba, poți folosi foarfece de bărbierit sau un aparat de ras electric. De exemplu, vă recomandăm aparatele Captain Cook, robuste, fiabile și de o calitate excelentă.

Folosirea foarfecelor necesită mai multă îndemânare, dar este cu siguranță mai ieftină. Se recomandă ca foarfecele să fie confortabile (în special găurile pentru degete), să nu fie prea slăbite și să fie bine ascuțite.

Și un aparat de ras electric sau un aparat de tuns barbă este cel mai bun pentru…

Îndepărtați volumul, uniformizați lungimile sau marcați forma exterioară. În aceste cazuri, un aparat de ras poate fi mult mai eficient decât foarfecele. Nu numai pentru că durează mai puțin, ci și pentru că barba este mai uniformă și mai simetrică atunci când este tunsă cu mult mai multă precizie. Este ideala pentru intretinerea unei barbi de cateva zile. De asemenea, pentru a schimba aspectul și a trece de la lung la foarte scurt, strălucitor și uniform.

In schimb cu un aparat de ras (nu este potrivit pentru moda hipster) poti obtine nivelul de barba dorit pentru ca, datorita diferitelor niveluri de ras pe care le are aparatul de ras, va fi rapid si usor; amintiți-vă să începeți cu numere mai mari și să vă coborâți de acolo, altfel s-ar putea să îndepărtați mai mult păr decât v-ați dorit cu adevărat.

1: Tăiați barba de la podea până la tavan

Folosiți mașina de tuns barbă de la podea până la tavan. Cu mașina de tuns îndreptată spre tavan, tăiați împotriva firului, îndepărtând o mulțime de umflături și lăsându-vă barba cu un finisaj uniform.

Această tehnică este excelentă pentru obținerea unui finisaj foarte informe. Se folosește pentru a tunde o barbă scurtă sau când doriți să îndepărtați o barbă destul de lungă.

error: