8 Modele de barba pentru 2021

La barbero.ro iți recomandăm să nu te limitezi la un singur stil, ci să continui să le schimbi până când le vei încerca pe toate și vei decide care se potrivește cel mai bine formei feței și personalității tale.

Tipuri de barba:

Acum vom vedea care sunt cele mai măgulitoare tipuri de barbă în funcție de aspectul pe care vrei să îl transmiți și care sunt în vogă în 2021!

1. Ras (fara barba).

Model barba Ras
Model barba Ras

Fără barbă, bărbieritul perfect, este încă cu siguranță una dintre tendințele de top pentru bărbați.

Să fii bărbierit nu se demodează niciodată și, de fapt, unele sondaje indică faptul că femeile preferă bărbații care sunt bărbieriți

2. Model de barba Balbo

Model barba Balbo
Model barba Balbo

Barba Balbo este ideală pentru bărbații care au bărbia îngustă și presupune să lași părțile laterale ale bărbii mai late decât mustața, tăind-o în diagonală.

Robert Downey Jr. este cunoscut ca purtând acest tip de barbă de mulți ani și a devenit cea mai distinctivă trăsătură a sa.

3. Model Circular

Model barba Circular
Model barba Circular

Cunoscută și sub numele de barbă standard, această barbă este o combinație între o mustață rotunjită și o barbă de țap. Aceasta presupune bărbierirea părților laterale ale feței pentru a da un aspect curat, dar cu o notă personală.

4. Ras cu gușă alungită

Model barba cu Gusa alungita
Model barba cu Gusa alungita

Acest stil este asemănător cu barba completă, dar se rade zona perciunilor, apoi se reduce cantitatea de păr din partea de jos a perciunilor și se urcă treptat până la bărbie.

5. Model Sideburns extreme

Model barba Sideburns extreme
Model barba Sideburns extreme

Dacă există un bărbat căruia îi stă bine cu stilul de barbă cu perciuni extreme, cunoscut și sub numele de vârcolac, acela este Hugh Jackman în rolul lui Wolverine.

Trebuie să lași barba să crească pe toată fața până când ajunge la o lungime de cinci sau șase centimetri, apoi îndepărtează părul de pe bărbie și chiar și mustața, dacă vrei.

6. Model de barba Complet

Model barba Completa
Model barba Completa

Barba clasică este încă la modă în 2021. Dacă îl porți bine îngrijit și tuns, îți va accentua trăsăturile feței mai bine decât alte stiluri.
Să sperăm că genele tale îți vor permite să o ai, pentru că nu toți bărbații poartă o barbă perfectă pe toată fața.

7. Stil Bandholz

Model barba Bandhold
Model barba Bandhold

Barba Bandholz a fost popularizată de fondatorul Beardbrand, Eric Bandholz însuși. A început un mic blog și câteva videoclipuri de îngrijire a bărbii pentru iubitorii de barbă.

Pentru a obține acest tip de barbă, va trebui să uiți de lame și foarfeci timp de câteva luni, în funcție de cât de repede crește părul facial. După șase luni, îl puteți tăia și modela după bunul plac.

8. Tip Garibaldi

Model barba Garibaldi
Model barba Garibaldi

Barba Garibaldi este ideală pentru cei care nu au sau nu doresc să petreacă mult timp pentru a-și întreține barba, deoarece nu necesită o tunsoare regulată.

Tăiați doar lungimea mustaței la fiecare săptămână sau două și tăiați-o de asemenea, astfel încât să nu fie prea proeminentă. Acesta este motivul pentru care este denumită în mod obișnuit barbă hipster.

error: