Tipuri de barbă pentru fețe rotunde

Daca fata ta este ovala, tipul tau de barba ar trebui sa aiba doua-trei zile, cu un stil simplu, fara a o creste in zona gurii si uitand categoric de barbie sau detaliile de pe barbie. Acest lucru ar oferi feței tale mai multă lungime. Arată o tăietură modernă de barbă!

Bărbi pentru fețe rotunde

​​​​​​​​Pentru a stiliza fețele rotunde, Cel mai bun lucru este un bărbierit puternic în zona pomeților. De asemenea, puteți lăsa tot părul pe bărbie.

Barba pentru fata lunga

Este important de stiut ca, daca avem deja fata lunga, nu este necesar sa extindem efectul lungimii, decat daca asta cautam pentru- Prin urmare, pentru fețele lungi cel mai bine este să evitați stilurile de barbă lungă și să optați pentru barbă scurtă. Optarea pentru tipuri de barbă scurtă, cum ar fi miriștea, vă va oferi un aspect casual și o față mai unificată. Daca, in schimb, esti iubitor de barba cu par lung, atunci te sfatuim sa incerci barba vikinga. O opțiune pentru o barbă lungă cu vârf, care poate fi crescută atâta timp cât doriți, atâta timp cât mențineți o lungime uniformă și o îngrijire continuă.

Fața ovală

Tipurile de barbă pentru fețele ovale necesită lucrul maxilarului, ca la cele precedente, dar oferindu-i mai multă verticalitate.

Putem evidenția stiluri mai groase, precum barba Garibaldi, barba Bandholz sau Barba plină, ca fiind cele mai potrivite pentru acest tip de caracteristici. Păstrând întotdeauna o bună îngrijire, profilare și linii armonios simetrice.

Fața ovală

Aceasta este geometria cu cele mai mari avantaje pentru purtarea bărbii. Acest tip de fata are proportii simetrice care permit ca barba sa fie distribuita uniform. Toate stilurile de barbă sunt potrivite pentru acest tip de față și nu există una care să predomine asupra altuia. Cu toate acestea, o barbă groasă și foarte voluminoasă nu este recomandată deoarece acopera trăsăturile armonioase ale unei fețe ovale. Din acest motiv, barba de cateva zile este perfecta si ofera un echilibru bun fetei. O alta recomandare este sa nu porti perciuni lungi care tind sa alungeasca fata.

Acest tip de față se caracterizează prin pomeți bine delimitați, care reprezintă partea cea mai largă a feței. De asemenea, fruntea este îngustă și are aceeași lățime ca și maxilarul. Bărbia este îngustă și ascuțită. În aceste cazuri, nu este convenabil să crești o barbă în regiunea inferioară, deoarece ar lăsa fața mai mult decât în ​​mod normal. Ideal este sa pastrezi barba cateva zile si sa eviti acoperirea barbiei.


Alte articole despre bărbierit care te-ar putea interesa:

error: