Tipuri de mustăți și bărbi

Știai că barba, mustața sau perciunile schimbă fața masculină? Și ce în funcție de forma sa creează efecte diferite și sunt potrivite pentru un tip de față? Astăzi vom vorbi despre mustață, barbă, barbă și perciune și influența lor asupra feței masculine.

sursa: pinterest

Tipuri de mustăți despre care ar trebui să știți

La fel ca acestea există produse specifice pentru ingrijirea parului barbatilor, exista produse specifice pentru ingrijirea fetei, barba sau mustata.

Vă prezentăm aici câteva stiluri de mustață în vogă în prezent, alături de produse recomandate de specialiștii noștri, care au fost încercate și testate de noi.

Față lungă

Scopul celor cu fața lungă este să o ascundă. Din acest motiv este indicat sa nu cresteti excesiv barba pe partea barbiei, poate fi purtata dar fara a exagera volumul, intrucat altfel efectul alungit poate fi accentuat si mai mult. De asemenea, este recomandată o barbă de două zile, fără a retușa marginile inferioare. Și ca tendință în ultimii ani, bărbații cu fețe lungi câștigă prezență cu bărbi rotunjite, de la ureche la ureche, cu mult volum pe toate părțile.

Barba de 3 zile

Barba de 3 zile este, fara indoiala, unul dintre tipurile de barba cele mai folosite de tineri. Constă în a purta o barbă scurtă, perfect îngrijită și conturată, care simulează că mai are câteva zile de trăit. Acest stil de barbă este foarte versatil și ușor de creat, trebuie doar să folosești un aparat de ras 0 sau 1 și un gel de bărbierit de precizie precum nr. 401 de către Advanced Barber. Îți place acest stil de barbă? Noi iubim.

Sfat: dacă alegi acest stil de barbă trebuie să fii dispus să ai grijă de el. O barbă de 3 zile pare ușor de purtat, dar necesită retușuri de câteva ori pe săptămână pentru a nu-și pierde forma. Lucrul bun este că tinde să favorizeze marea majoritate a bărbaților și este, de asemenea, destul de ușor de realizat.

Barbă pentru o față rotundă

În cazul în care fața ta este rotundă, există diferite bărbi care te pot ajuta să-ți definești fața. Ar trebui să evitați cu orice preț o barbă rotundă, deoarece acest lucru nu va face decât să accentueze acest efect. Pentru a te vedea cu o înfățișare mai exaltată, ar trebui să optezi pentru o barbă pentru o față rotundă cu capătul ascuțit, o combinație de barbă și mustață sau barbă, pe care o vom explica în profunzime mai târziu în acest text.

Barba pătrată este, de asemenea, o tăietură de barbă rotundă foarte comună, deoarece nu necesită aceeași îngrijire ca și cele menționate anterior.


Alte articole despre bărbierit care te-ar putea interesa:

error: