Top Barber Shop-uri din București

Sunteți în căutarea celei mai bune barbierii din București?

Dacă da, ați ajuns la locul potrivit, așa că citiți mai departe. În acest Top 5 Barber Shop-uri, vom acoperi câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le știți atunci când alegeți un frizer de calitate, specializat.

Conceptul de barbier în societate a evoluat de-a lungul anilor. Cândva era asociat cu bărbați în halate albe care bărbierea barba altcuiva cu un brici și cremă de ras. Astăzi, barbieri au evoluat în ceea ce privește serviciile pe care le oferă unui public specific.

Barbierii sunt locații dedicate îngrijirii bărbii și părului bărbaților, dar și aspectului feței lor prin aplicarea diferitelor metode și tratamente faciale. În prezent, frizerii oferă servicii mai specializate în îngrijirea bărbii, a părului și a pielii feței, astfel încât bărbați de toate vârstele, în special cei din clasa de mijloc, vin din când în când pentru a-și îngriji aspectul fizic. Iar acum că există astfel de centre, bărbații acordă mai multă importanță aspectului lor fizic și îngrijirii feței și bărbii lor.


BARBERO’S TOP 5 BARBERSHOP-URI DIN BUCUREȘTI

Classic Barber Shop

Rating

Nr. review-uri Google: 369

Whatsapp pentru rezervari:

+40 758 946 972

1. Classic Barber Shop

Classic Barbershop a luat naștere din dorința de a readuce la viață acel concept de altădată în care frizeria era un adevărat club de socializare, iar omul care tundea părul era mai mult decât un simplu frizer, era prietenul vechi pe care îl știai de o viață, și pe care te putei baza mereu atunci când aveai nevoie de un tuns sau de un ras confortabil.

Într-o lume unde digitalizarea și ritmul grăbit al vieții ne fac să trăim în ritm alert, noi venim cu promisiunea de a livra servicii de calitate într-o locație unde masculinitatea și relaxarea este literă de lege.

Adresa:

Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr 5

București 050101, Sector 5

Program:

L-S 9:00 – 20:30

D inchis

Website: classicbarbershop.ro

Bărbierii

Rating

Nr. review-uri Google: 891

Telefon pentru rezervari:

+40 761 910 536

2. Bărbierii

Barber Shop-ul Bărbierii din București, nu este doar o altă frizerie din București, ci un loc cool unde vei avea mereu aceeași experiență și atenție la detalii ca un frizer!

Conceptul original de Barber Shop a fost o frizerie clasică pentru bărbați în trecut.

A devenit rapid un loc cool pentru bărbați nu doar să vină la tunsori și aranjamente, ci și să socializeze și să formeze o adevărată comunitate!

Adresa:

Strada General Gheorghe Manu 14 București 030167

Program:

L-V 10:00 – 20:00

S 10:00 – 15:00

D inchis

Website: barbierii.ro

The Barber

Rating

Nr. review-uri Google: 437

Telefon pentru rezervari:

+40 754 634 300

3. The Barber

Conceputul frizeriei “The Barber” a luat nastere in anul 2014, fiind o dorință a nostră de a readuce la viață frizeriile de altă dată însa cu un aer modern.

Frizerii noștrii sunt pregătiți și specializați în arta tunsorilor moderne si clasice de catre cei mai buni barbieri atat din Romania cat și din Europa.

Aceștia va stau la dispozitie sa va ofere cele mai bune servicii si sfaturi.

Adresa:

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza Nr 105

București 011054, Sector 1

Program:

L-S 10:00 – 20:00

D inchis

Website: thebarber.ro

Mr. Blade Barber Shop

Rating

Nr. review-uri Google: 367

Telefon pentru rezervari:

+40 730 665 594

4. Mr. Blade Barber Shop

Pe lângă o tunsoare și o barbă excelente, la Mr. Blade te bucuri și de cele mai sănătoase produse de îngrijire de pe piața internațională, dar și de ceea ce numesc clienții noștri „în mod clar cei mai buni frizeri din regiune, adevărați artiști la locul de muncă”.

Mr. Blade reprezintă, mai exact, un club dedicat bărbaților și o experiență autentică pentru români, expați și turiști, care sunt în căutarea unor servicii profesionale de îngrijire. 

Adresa:

Strada Ion Brezoianu 3-5

București 050021, Sector 5

Program:

L-V 9:00 – 20:00

S 9:00 – 18:00

D inchis

Website: mrblade.ro

X-CUT Studio

Rating

Nr. review-uri Google: 323

Telefon pentru rezervari:

+40 762 145 701

5. X-CUT Studio

+10 ani de experiență:

Avem mai bine de 10 ani de experiență in tunsorile clasice și moderne.

Staff:

Echipa noastră este formată doar din profesioniști.

Locație:

Locația noastră este ușor accesibilă, având două guri de metrou Muncii și Iancului

Adresa:

Strada Matei Voievod nr. 137

București 021454, Sector 2

Program:

L-V 10:00 – 20:00

S 9:00 – 18:00

D inchis

Website: xcut.ro

Cum să alegi cea mai buna barbierie pentru tine?

Aspectul fizic și coafurile bărbaților sunt în zilele noastre mult mai delicate, sunt coafuri care pot fi realizate doar de un specialist, de aceea frizerii au cunoscut un mare avânt după reinventarea lor prin specializarea în aspectul facial al bărbaților.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun frizer din oraș, există o serie de caracteristici sau aspecte pe care acesta trebuie să le aibă pentru a le încredința aspectul dumneavoastră. Primul lucru pe care trebuie să îl căutați este atitudinea locului și a personalului, pe care o puteți verifica doar dacă vizitați locul pentru prima dată. Atenția coafezei și a personalului vă va spune multe despre experiența pe care o veți avea. Odată ajuns în salon, analizează vizual coaforul, dacă imaginea lui este neglijentă, dacă nu are o tunsoare adecvată, îți spune multe despre cum lucrează.

Un alt mod de a ști sau de a găsi coaforul ideal este să știi dacă locul este ordonat și igienic. Acesta este un lucru de care trebuie să se țină cont pentru a evita bolile, alergiile și ciupercile. Comunicarea este cheia pentru a obține o tunsoare sau o barbă bună. Prin urmare, între tine și frizerul tău trebuie să existe o bună comunicare, clarificând corect ceea ce îți dorești.

Cei mai buni frizerii din București au produse de calitate și garantate, așa că este important să verificați mai întâi dacă produsele nu sunt expirate, dacă sunt certificate, adică să le verificați calitatea. De asemenea, cele mai bune frizerii sunt situate pe străzile principale, cu acces ușor pentru clienți, unele dintre ele având și parcare privată.

În cele din urmă, puteți verifica experiența și opiniile familiei și prietenilor dumneavoastră în frizerii lor de încredere. În plus, internetul oferă multe modalități de a afla mai multe informații despre coaforul pe care l-ați ales, precum și de a verifica rețelele sociale și site-ul coaforului.

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Care sunt funcțiile de bază ale unui frizer?

Principala funcție a frizerilor profesioniști este de a ajuta și consilia clienții cu privire la schimbările pe care doresc să le facă în aspectul lor fizic. Și folosind cele mai moderne tehnici și metode, aceștia realizează o lucrare estetică perfectă, astfel încât clientul să fie mulțumit de noua sa tunsoare. Funcțiile secundare includ spălarea, vopsirea, vopsirea, aplicarea tratamentelor pentru păr, barbă și față, printre altele.

Diferențe între frizerii clasici și cei moderni?

Frizerii clasici sunt cunoscuți pentru că oferă un serviciu unic de tuns și bărbierit barba bărbaților. Astăzi, frizerii moderni oferă mai multe servicii bărbaților, mai multă atenție, îngrijire, tratamente și stilizare, precum și îngrijire specializată a bărbii.

Poate un om să meargă la un frizer?

Frizerii oferă servicii unisex, astfel încât atât bărbații, cât și femeile pot fi tunși, spălați sau bărbieriți. Factorul de diferențiere este faptul că frizerii oferă mai multe servicii pentru femei, inclusiv manichiură, machiaj, coafură etc. Bateriile, pe de altă parte, oferă toate serviciile lor doar bărbaților, adică se specializează mai mult pe aspectul lor în ceea ce privește barba și tunsoarea.

error: